Ако желаете да подобрите своите умения в подводно гмуркане с водолазни курсове, запишете се на курс за водолаз и вашето дълбоководно приключение започва. С нашия курс за водолаз ще получите фундаменталните знания и умения, които са ви необходими за безопасно подводно гмуркане.

За да бъдете водолаз не е задължително да имате придобита степен на образование, но трябва да имате предвид, че всеки курс за водолаз и подводно гмуркане се контролират от международни регулатори по определени стандарти.

С нашите инструктори, които провеждат водолазни курсове, ще придобиете умения за подводно гмуркане, правилно боравене с професионална техника и изпълняване на упражнения. По време на тези водолазни курсове ще се научите да се спускате на дълбочина. В курс за водолаз 1 звезда може да се включи всеки ентусиаст над 14 годишна възраст и да се научи на подводно гмуркане.

Без значение дали ще практикувате подводно гмуркане като професия или хоби, винаги помнете, че това е рисково занимание и е добре да преминете курс за водолаз. За да ви помогнем да минимизирате рисковете, сме предвидили съвременно обучение в нашите водолазни курсове, като те са съобразени с международните стандарти на организации за водолазна дейност – CMAS, PADI, NAUI Tech и други.

След преминаване на най-ниското ниво на курс за водолаз, можете да видите и други примерни водолазни курсове по стандарти на CMAS.

Например, курс за водолаз за взимане на 2 и 3 звезди ще ви бъде изключително полезен, ако имате интерес да превърнете хобито си в професия. Някои от основните области, в които можете да потърсите кариерно развитие след водолазни курсове са: инструктор по подводно гмуркане или във водолазен център, извършване на ремонтни дейности под вода или изследовател.

Заяви своя час за терапия от тук