Във връзка с цялостно обновяване и профилактика на съоръженията, уведомяваме нашите настоящи и бъдещи пациенти, че Медицински център Оксилайф временно няма да провежда процедури по хипербарна оксигенация, считано от 13 ноември 2019 г.


С радост ще Ви информираме за подновяването на нашата работа. За нас ще бъде удоволствие Ви посрещнем в обновения медицински център след месец.


При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с нас на тел: 0887803949

Последни новини

Удобни хотели в близост до МЦ Оксилайф:

За всички клиенти на Оксилайф от страната, предлагаме възможност да съчетаят провеждането на процедурите в нашата барокамера с комфортен престой и настаняване на преференциални цени в няколко удобни хотела в близост до МЦ Оксилайф:

• Хотел „Медик“ се намира само на 15 минути от медицинския цент...

Предимства на Хипербарната оксигенация спрямо озонотерапията

Хипербарната оксигенация е дишането на кислород в условия на повишено атмосферно налягане.
Предимството на дишането на кислород при повишено атмосферно налягане е, че действа противовъзпалително и регенериращо на цялото тяло, а не само на определени зони от него - (след инжектиране), както е при О...

Ниски цени за ползване на барокамера

Само до 30.08.2019 г. всяка процедура по хипербарна оксигенация (ХБО) в барокамера, с времетраене от 60 мин. струва само 50 лева! Повече информация за цените в Медицински център Оксилайф София е посочена в раздел цени.

Подарете си лукс в барокамера на достъпни цени за здраве и красота.

Хиперба...

Силвестър Сталоун посети барокамерата в МЦ Оксилайф

Холивудската звезда Силвестър Сталоун посети МЦ Оксилайф в София, като направи процедури в най-модерната барокамера в България през септември 2018 г.!

Барокамерата в МЦ Оксилайф София е изключително просторна и комфортна. Тя е подходяща за всички, които обичат големите пространства, удобството и в...

Списание 8 за Бялата подводница

Михаела Ценкова, снимки Владимир Мачоков, Списание 8

В бележка към Джон Ленън Йоко Оно написала просто „Дишай" и с това спечелила сърцето му. Няма как и ние да не се в-дъх-новим от това послание. Отправяме се към подножието на Витоша, за да изпълним дробове с чист кислород... На левги под водата...

Специалистите споделят: Хипербарната оксигенация засилва оздравителния процес при тежки болести

Лечението с хипербарна кислородна терапия е един изключително ефективен и полезен начин да подпомогнете оздравяването на вашето тяло.

Бихте ли споделили какво представлява хипербарната кислородна терапия и какви са нейните функции?

Хипербарната кислородна терапия или още хипербарна оксигенация е...