Възстановяване на надеждата и подобряване на качеството на живот

МЦ Оксилайф работи, за да лекува пациенти чрез най-добрите в класа терапевтични и рехабилитационни методи.
Центърът е оборудван с изключително съвременна модерна медицинска апаратура, което позволява профилактиката и лечението на широк спектър от заболявания.

Оксилайф - Центърът - София
Оксилайф – Центърът - София
Оксилайф - Центърът – София
Оксилайф - Центърът – София
Оксилайф - Центърът – София

Оборудването

Барокамера

В основата на нашите услуги е хипербарна кислородна терапия, медицинско лечение, в които пациентът диша 100 процента кислород под налягане до три атмосфери, което се генерира в хипербарна камера. МЦ Оксилайф разполага с най-голямата и съвременна многоместна барокамера в България. Камерата е двуотсечна с обща дължина 6 метра, 14 седящи места и работно налягане 10 bar и осигурява удобен и комфортен лечебен сеанс със свободата да се чете, да се гледа видео, да се приемат всички необходими лекарства, включително се прави мониторинг на основни физиологични параметри на всеки пациент, при необходимост.

Оксилайф - Барокамера – София

Цялостният процес на работа в МЦ Оксилайф е съобръзен с препоръките на Европейския комитет по хипербарна медицина и разработените правила и изискванията на ”A European Code of Good Practive for Hyperbaric”(Европейски кодекс за добра медицинска практика в областта на Хипербарната кислородна терапия) – Prepared by the Working Group “SAFETY” of the COST Action B14 “HYPERBARIC OXYGEN THERAPY”, May 2004

виж повече
Оксилайф - Социална отговорност

Социална отговорност

Екипът на МЦ Оксилайф се ангажира и с редица социални каузи за рехабилитация на деца страдащи от аутизъм, хора болни от церебрална парализа и възстановяване, след тежки натоварвания на спортисти. За тях в центъра се организират и безплатни процедури след консултации с лекар. Изключително професионалният екип от специалисти непрекъснато работи върху своето усъвършенстване и развитие, всичко и единствено в полза на пациента.


Екипът

Екипът на МЦ Оксилайф се състои от доказани специалисти с дългогодишна практика, които работят в областта на физиотерапията и рехабилитацията.

Д-р Владимир Балкански

Д-р Владимир Балкански

Хипербарна кислодорна терапия
Тодорка Шишкова

Тодорка Шишкова

Оператор барокамера
Георги Месалски

Георги Месалски

Оператор барокамера

Гергана Колева

Администратор

виж повече

Заяви своя час за терапия от тук