Възстановяване на надеждата и подобряване на качеството на живот

МЦ Оксилайф работи, за да помага на хората чрез най-добрите в класа терапевтични и рехабилитационни методи.
Медицинският център е оборудван с изключително съвременна модерна медицинска апаратура, което позволява профилактиката и лечението на широк спектър от заболявания.

Оксилайф - Центърът - София
Оксилайф – Центърът - София
Оксилайф - Центърът – София
Оксилайф - Центърът – София
Оксилайф - Центърът – София

Оборудването

Барокамера

В основата на Медицински център Оксилайф София е хипербарна кислородна терапия, медицинско лечение, в които клиентът диша 100 процента кислород под налягане до три атмосфери, което се генерира в хипербарна камера. МЦ Оксилайф разполага с най-голямата и съвременна многоместна барокамера в България. Камерата е двуотсечна с обща дължина 6 метра, 14 седящи места и работно налягане 10 bar и осигурява удобен и комфортен лечебен сеанс със свободата да се чете, да се гледа видео или да се приемат всички необходими лекарства.

Оксилайф - Барокамера – София

Цялостният процес на работа в МЦ Оксилайф е съобръзен с препоръките на Европейския комитет по хипербарна медицина и разработените правила и изискванията на ”A European Code of Good Practive for Hyperbaric”(Европейски кодекс за добра медицинска практика в областта на Хипербарната кислородна терапия) – Prepared by the Working Group “SAFETY” of the COST Action B14 “HYPERBARIC OXYGEN THERAPY”, May 2004

виж повече
Оксилайф - Социална отговорност

Социална отговорност

Екипът на МЦ Оксилайф се ангажира и с редица социални каузи за рехабилитация на деца страдащи от аутизъм, хора болни от церебрална парализа и възстановяване, след тежки натоварвания на спортисти. За тях в центъра се организират и безплатни процедури след консултации с лекар. Изключително професионалният екип от специалисти непрекъснато работи върху своето усъвършенстване и развитие, всичко и единствено в полза на клиента.


Екипът

Екипът на МЦ Оксилайф се състои от доказани специалисти с дългогодишна практика, които работят в областта на физиотерапията и рехабилитацията.

Тодорка Шишкова

Тодорка Шишкова

Оператор барокамера

Заяви своя час за терапия от тук