Няколко златни правила, които да ви помогнат в ежедневната грижа за кожата.

Правило 1

Специфична грижа за всеки отделен тип кожа

  • За да се грижите правилно и внимателно за кожата си, на първо място се уверете, че избирате продукти, специално съобразени с вашия тип кожа. Сухата кожа няма същите нужди, както мазната.

Правило 2

Обръщайте специално внимание на деликатните зони

  • Някои части на лицето (околоочен контур, устни и др.) имат особено фина и крехка кожа. Те се нуждаят от специфична грижа, особено околоочния контур и устните. Тези зони на лицето са по-чувствителни и заслужават специално внимание.

Правило 3

Деликатно почистване

  • Грижата за чувствителната кожа започва с почистването и дегримирането. За да не се стресира кожата и да се съхранява естествения и баланс, уверете се, че използвате продукт с неутрално рН, специално създаден за деликатно почистване на кожата.

Правило 4

Дермисът е съставен от 70% вода, а епидермисът - от 15%. За да се поддържа кожата добре хидратирана, много е важно да се подбере дневен хидратиращ крем, който балансира водните нива във вътрешността на кожата

Правило 5

Хранете се с цветовете на дъгата - плодовете и зеленчуците са прекрасна стъпка към здравия вид на вашата кожа.

В МЦ.‘Оксилайф“-София получаваш видимо подобрение на еластичноста на кожата,за която някога си мечтала!

Козметичните процедури в МЦ.“Оксилайф“-София се съчетават прекрасно с всички дерматологични продукти и са съобразени с индивидуалните особености на всеки клиент !

Натрупаният опит и високо качество на използваните материали ни позволяват да гарантираме високо качество и самочувствие на услугите които предлагаме.

Телефон за koнтакт:: 02 494 08 00
www.oxylife-sofia.com

Заяви своя час за терапия от тук