Всяка жена мечтае за стегнато тяло /дупе, плосък корем и красиви крака/.

Целулитът е проблем, който със сигурност не се вписва в идеала за женска хубост, но възможна ли е битката с него и как да я спечелим?
Ние в МЦ “Оксилайф – София”, ви предлагаме най-новото в борбата с целулита в СПА системата Cocoon Wellness Pro с използването на:

AROSHA козметична линия за body wrap терапии.

Разработена е широка гама продукти за борба с целулита, тонус, намаляване на мерките, хидратация и  предотвратяване на преждевременното стареене на кожата.

CLASSIC LINE - Класическа терапия, неутрален аромат, богата на активни съставки.
Подходяща за хора, които искат ефективно решение на проблема с целулита, съчетано с тонзиране, хидратация и регенерация на кожата.

TEMPTATION LINE - Завладяваща терапия, оригинални аромати, богатство на активни компоненти. Специално създадена да задоволи и най-взискателните клиенти, които търсят не само ефективността на продукта, но и усещане за релакс и поддържане на добро здраве.

Бинтовете са за еднократна употреба. Направени са от фина памучна материя, напоена с активни компоненти и се предлагат в индивидуална опаковка.
По време на процедурата кожата постепенно абсорбира активните компоненти, съдържащи се в бинтовете.

Благодарение на разнообразието от формули с продуктите AROSHA терапевтът има възможност да предлага различни терапии на клиентите, в зависимост от техните нужди и проблемни зони (крака, глутеална зона, корем, ръце и гърди).

Резултати

След първата процедура може да се наблюдава намаляване на мерките и цялостно подобрение на състоянието на кожата: кожата ще бъде тонизирана, гладка и по-стегната благодарение на активните съставки, които се освобождават по време на процедурата.

Резултатите са гарантирани след 4-та процедура и се запазват, ако клиентът продължава да прави по една процедура всеки месец и води здравословен начин на
живот.

Комбинираният ефект от съчетаването на козметичните бинтове AROSHA и множеството функции на спа системaта професионална мулти-сензорна SPA капсула Cocoon Wellness Pro позволява изготвянето на индивидуални програми и засилване на ефекта от терапиите.

В КОИ СЛУЧАИ СЕ ПРИЛАГАТ БИНТОВЕТЕ AROSHA?

Бинтовете AROSHA се прилагат в случаи на:

  • загуба на тонус 
  • отпусната кожа 
  • наднормено тегло 
  • стрии 
  • дехидратирана и суха кожа
  • целулит - дисфункция, която не може да бъде решена по естествен начин.

Изключително важно е той да бъде третиран в съвсем ранен стадий с най-подходящите продукти и апарати, с каквито разполага МЦ“Оксилайф – София“, за да се предотвратят физически и физиологични промени.

В КОИ ЗОНИ СЕ ПРИЛАГАТ БИНТОВЕТЕ AROSHA?

AROSHA, със своята богата гама от продукти, дава възможност да се правят терапии на различни зони: крака, глутеална зона, корем, ръце и гърди.

Заяви своя час за терапия от тук