СПА капсулата Cоcoon Wellness Pro е неповторим уред за справяне с редица проблемни зони, както и да пълен релакс след дългата работна седмица.

Оксилайф – София - SPA капсула Cоcoon Wellness Pro
Оксилайф – София - SPA капсула Cоcoon Wellness Pro
Оксилайф – София - SPA капсула Cоcoon Wellness Pro

Най-новата капсула от продуктовото портфолио на Sybaritic

Ползите от това технологично нововъведение за нашата страна са изявени най-вече във видимото редуциране на телесното тегло и намаляване на обиколките в сантиметри. Нашият екип прави измервания през и след всеки сеанс и по този начин се следи прогреса. Също така, омекотява и пречиства кожата, а антицелулитната програма дава високи резултати, тъй като се използва лимфен дренаж, най-вече в проблемните зони на тялото.

Силните вибрации, които обгръщат тялото, ускоряват процеса на детоксикация и улесняват отделянето на токсини от тялото и подобрява микроциркулацията.

Антицелулитни процедури

Антицелулитни процедури с бинтове Arasha.

виж повече

Релакс процедури

Ако имате натоварено ежедневие, отпуснете се с нашите релакс процедури в СПА капсулата.

виж повече

Отслабващи и стягащи процедури

Ако искате да отслабнете и търсите ефективно решение, което да ви помогне в борбата с килограмите. Доверете се на специалната програма на нашата СПА капсула.

виж повече

Грижа за кожата

Искате тяло като кадифе. Изпровайте специалната програма за грижа на кожата на нашата СПА капсула.

виж повече

Детокс програма

Ежедневието ни е забързано и всеки от нас трябва да се бори с борбата на вредните вещества. СПА капсулата има специална детокс програма. Изпробвайте я!

виж повече

Заяви своя час за терапия от тук