Благодарение на дългогодишния опит на нашите специалисти и високо технологичните апарати в медицинския център, предлагаме разнообразни лечебни процедури, които са в крак с откритията на запад. Вярваме, че всеки човек заслужава да бъде максимално добре информиран за възможностите пред своето здравословно и физическо състояние, за да се възползва максимално от новите технологии и да продължи живота си с по-голяма лекота и облекчение.

В МЦ „Оксилайф – София“ предлагаме следните лечебни процедури:

Хипербарна кислородна терапия

Терапевтичният принцип на хипербарната кислородна терапия е в способността му да увеличи драстично разтворения в тъканите кислород, вследствие на повишеното му налягане. Постижимото процентно насищане на тъканите с кислород при повишено парциално налягане на кислорода /pO₂/ чрез използване на хипербарна камера е невъзможно да бъде постигнато, ако се диша чист кислород в нормобарични условия (т.е. при нормално атмосферно налягане-закон на Хенри).

виж повече

Диагностика на млечна жлеза

Неинванзивна, безболезнена и необлъчваща технология, която дава прецизно 3Д изображение при скрийнинг на млечната жлеза. Това дава възможността евентуални образувания да бъдат открити навреме, с ясни параметри и предприемане на своеобразни понататъчшни действия.

виж повече

Диагностика на щитовидна жлеза

Неинванзивна, безболезнена и необлъчваща технология, която дава прецизно 3Д изображение при скрийнинг на щитовидна жлеза. Процесът по диагностициране на преви чрез немския SIEMEN-ACUSON S2000-ABVS, първата в света ултразвукова система с 3D визуализиране.

виж повече

Лечебна СПА капсула

Най-новата капсула от продуктовото портфолио на Sybaritic – мулти-сензорната СПА капсула Cоcoon Wellness Pro е разработена за осъществяване на лечебни процедури за редица физиологични състояния.

виж повече

Високоинтензивна магнитотерапия

Технологията е базирана на електромагнитно поле с висок интензитет, което влияе положително върху човешката тъкан. Терапевтичният ефект на уреда е с широк обхват на действие и включва облекчаване на различни болки, свързани с опорно-двигателната и нервната система, лечение на фрактури, миорелаксация, миостимулация и мобилизация на ставите.

виж повече

Физиотерапия и рехабилитация

Напълно оборудван кабинет само със съвременна апаратура, която има силно лечебен и отпускащ ефект върху опорно-двигателния апарат и при други различи заболявания.

виж повече

Кардиотелеметрия

Холтерова система за телеметричен контрол на сърдечната дейност ТЕМЕО С3–3, позволява на пациентите и техните лекари вече да могат рано, бързо и точно да установят възникването на патологични събития и да предотвратят евентуални усложнения. Данните се предават чрез GSM-модул към Информационен телемедицински център на всеки пет минути, а от там и на лекуващия лекар. Холтеровата система е предназначена за:

виж повече

Лечение на гинекологични заболявания

Гинекологичните услуги в МЦ.“Оксилайф“-София включват профилактични прегледи, диагностика и лечение на гинекологичните заболявания, скринингово изследване за профилактика на рака на маточната шийка /цитонамазка/, вагинални ехографии, микробиологични изследвания.

виж повече

Заяви своя час за терапия от тук